UNIKE BRYLLUP I
sKANDINAVIA OG EUROPA

amanda costa thompson

Kontakt meg

arrow
arrow

SCROLL for å starte

tidløse, elegante og personlige
"once in a lifetime" opplevelser, som du husker for alltid

"Amanda er unik!"

"Amanda er en stjerne når det kommer til bryllupsplanlegging! Hun fanger fort opp hvilken stil du har, har et særegent øye for detaljer, og gir deg raskt oversikt over alternativer, frister og budsjett. Dessuten har hun alltid full kontroll og oversikt - perfekt for deg som ønsker å kunne nyte både planlegging og bryllupsdagen til det fulle. Anbefaler alle å ha Amanda!"
- Mette og Frédèric

arrow

fra
  brudepar:

“Tusen takk for en fantastisk jobb du har gjort for oss! Ingenting var tilfeldig! Du var uunngåelig gjennom planleggingen og gjennomføringen av dagen. Denne dama, teamet og kontaktene hennes gir dere en magisk dag langt utover det dere tør drømme om! Du overgikk deg selv, Amanda!”

laila & karsten

“FOR en dag du har hjulpet oss å planlegge! Ikke bare er du vakker på utsiden, men du har et hjerte av gull og gjennomfører alt med perfeksjon. Du er enestående, vi setter så stor pris på deg!
Denne dagen har du så mye av æren for.”

mette & frédèric

“Amanda var fantastisk. Hun er veldig dyktig og har et unikt øye for detaljer. Ingenting var umulig, hun fant en løsning på alt! Det var enda finere enn vi hadde turt å forestille oss. Ingen tvil om hvem vi hadde valgt som bryllupsplanlegger. Helt klart Amanda!”

victoria & ronny

velkommen

We are a full service, wedding and design company founded in 2015. We are defined by style and impeccable attention to detail.

It is a privilege to design and create unique experiences for wedding couples that want to take their guests on an adventure of a lifetime.

møt amanda

klar for

drømmebryllupet?

Jeg her for deg, klar til å veilede deg så du kan feire kjærligheten med all den tilstedeværelsen og gleden du fortjener. Du skal ikke bare få en uforglemmelig bryllupsdag, men også en unik reise dit og å bli bruden du ønsker å være.

gave til deg

den ultimate sjekklisten

Få oversikten du trenger for å komme i gang med planleggingen i dag!