unique weddings in
scandinavia and europe

amanda costa thompson

Contact us

arrow

WEDDINGS

KJERRAFOSSEN | KATHRINE OG MARTIN

August 23, 2019

Hei, jeg er amanda
Hei og velkommen til bloggen vår. Her kan du få med deg tips, inspirasjon og om livet som bryllupsplanlegger. Si gjerne hallo!
les mer
arrow
Søk
last ned gratis
den ultimate sjekklisten
Få oversikt over alt du trenger å tenke på allerede i dag.
last ned

Dette bryllupet er så tett på Kjerrafossen som du kommer, nesten. Kathrine og Martin holdt vielsen utendørs i et amfi med helt nydelige omgivelser. De ble viet under en bue av blomster og den energirike Kjerrafossen lå i bakgrunnen. Solen skinte hele dagen og selskapet ble holdt i et stolpehus rett ved siden av fossen. Gjestene krysset en bro for å ankomme lokalet der selskapet ble holdt og apéritiffen ble holdt utendørs med varierende snacks, laget av brudgommens mor på tykke og flotte trefjøler, som brudgommen hadde laget selv.

Foto: Martine Kolstad

Kyssende brudepar på bro over en foss med utendørs vielse. Brud med hvit blondekjole og oppsatt hår. Brudgom med smoking. Brud i hvit tettsittende blondekjole med slep, enkel brudebukett og løst hår. Brudepiker i grønne kjoler. Forlovelseskjoler. Lykkelig nygift brudepar i solnedgangen ved havet. Brud i hvit blondekjole og brudgom i sort smoking. Nygift brudepar med giftering og forlovelsesringer. Stpende ved skogen. Brud blir båret av brudgom med sort smoking. Brud har hvit blondekjole med slep og grønn blomsterbukett. Nygift smilende brudepar ved foss. Brud i blondekjole og brudgom i sort smoking. Bryllupsfest i stolpehus dekorert med gardiner, lys i taket,og hvite stoltrekk. Brudens tale til brudgommen. En smilende brud med tårer i øynene som holder en mikrofon. Brudepar kysser på bro over Kjerrafossen. Brudepar fra Bryllupsglede poserer med valper. Grønn bakgrunn, skoglandskap. Smilende og nyforelsket brudepar. Brudepar på bro med skogen i bakgrunnen og fossen under.

For mer tips og inspirasjon til bryllupet, så følg meg gjerne på instagram, pinterest og facebook også, eller lytt til podcasten Bryllupsglede.

Reply...

favourites

Kategorier

søk på kategori

bryllup

planlegging

podcast

inspirasjon

trykksaker

Welcome!

welcome to the blog

I'm Amanda and so glad to have you here! Welcome to our journal where we share tips, inspiration, travels and all things weddings.

read more

arrow

search

gratis

den ultimate sjekklisten

Kom i gang med planleggingen og få oversikt allerede nå.

LAST NED

a small gift for you

the ultimate checklist

Get the overview you need to start your
 wedding planning today!