unique weddings in
scandinavia and europe

amanda costa thompson

Contact us

arrow

WEDDING PLANNING

Hva skal gjestene gjøre mens brudeparet tar bilder?

January 6, 2021

Hei, jeg er amanda
Hei og velkommen til bloggen vår. Her kan du få med deg tips, inspirasjon og om livet som bryllupsplanlegger. Si gjerne hallo!
les mer
arrow
Søk
last ned gratis
den ultimate sjekklisten
Få oversikt over alt du trenger å tenke på allerede i dag.
last ned

Blir du stresset av tanken på underholdning for gjestene? Hva skal de finne på imens dere tar bilder? Er det deres ansvar eller skal de finne ut av det selv?

For brudeparet er dagen ekstremt presset på tid. Alt skal holdes til punkt og prikke for at mest mulig skal skvises inn i en og samme dag. I dag tok en brud kontakt med meg og lurte på om jeg hadde noen tips ang. tiden imens brudeparet skal fotograferes. Her er det veldig enkelt – de fleste gjester (både av erfaring og som gjester selv har sagt) synes det er veldig deilig med den lille tiden der til mingling. Det er allerede en så tett dag, at litt luft for gjestene gjør ingenting!

Mingling til bryllupsfesten utenfor lokalet.

Her finnes det to varianter (stort sett).
Variant A: Noen gjester skal forflytte seg selv eller bli forflyttet fra A – B. Dette betyr at vielsen er et sted og selskapet er et annet sted. Dette tar tid. Brudeparet er stort sett kun borte i en times tid eller to. Tiden det tar å flytte alle gjestene kan være alt fra 20 min. – 1 time for noen. Da er det plutselig ikke mye tid igjen for mingling, litt bobler og en deilig apéritiff.

Variant B: Vielse og selskap befinner seg på samme sted. Her forsvinner ofte brudeparet litt bort for å ta private bilder og de har stort sett ikke så mye mer enn to timer til rådighet. På denne tiden skal de rekke å ta bilder av hverandre (alene) og evt. sammen med nærmeste familie og forlovere. Denne korte tiden løper.

Mitt beste tips til dere er å la gjestene få lov til å ha litt pusterom, nyte bobler i glasset (eller noe annet dere vil servere), bli kjent med hverandre og å lytte til musikk. Når både selskap og vielse holdes et sted er det lettere å leie inn musikere og la dem spille en times tid her, hvis det er ønskelig. Hvis ikke, kan man selvfølgelig finne på leker og underholdning, men poenget mitt er bare at man ikke “må” det og gjestene blir mer enn fornøyde.

Så til brudeparet – ikke ta på dere mer stress enn nødvendig. Heller ikke bruk tid på å planlegge mer enn nødvendig.

Velkommen til å følge Bryllupsglede videre på instagram, facebook og pinterest.

Lykke til!

Reply...

favourites

Kategorier

søk på kategori

bryllup

planlegging

podcast

inspirasjon

trykksaker

Welcome!

welcome to the blog

I'm Amanda and so glad to have you here! Welcome to our journal where we share tips, inspiration, travels and all things weddings.

read more

arrow

search

gratis

den ultimate sjekklisten

Kom i gang med planleggingen og få oversikt allerede nå.

LAST NED

a small gift for you

the ultimate checklist

Get the overview you need to start your
 wedding planning today!