unique weddings in
scandinavia and europe

amanda costa thompson

Contact us

arrow

WEDDING PLANNING

VI HAR SLUPPET PODCAST!

April 11, 2019

Hei, jeg er amanda
Hei og velkommen til bloggen vår. Her kan du få med deg tips, inspirasjon og om livet som bryllupsplanlegger. Si gjerne hallo!
les mer
arrow
Søk
last ned gratis
den ultimate sjekklisten
Få oversikt over alt du trenger å tenke på allerede i dag.
last ned

JEG HAR SLUPPET EN PODCAST OM BRYLLUP!

Etter flere år hvor jeg har jobbet tett med brudepar, vært brud selv, har stylet flere bryllup og designer bryllupsinvitasjoner, så bestemte jeg meg for å dele all denne kunnskapen med dere. Så derfor har jeg sluppet en podcast om bryllup.

Det er nettopp det som er så vanskelig når man gifter seg, man vil jo at alt skal være perfekt, men man har jo som regel ikke gjort det før. Alle snakker om denne enorme dagen i livene deres som skal være den aller beste osv., men hvordan i all verden skal man få til et slikt prosjekt?

For noen er det et lite prosjekt og for andre tar det all tid. Jeg må innrømme at for min del var det punkt to som gjaldt. Jeg gikk “all-in” og det hele endte jo med at jeg startet et bryllupsfirma og aldri gikk lei bryllup…!

Så etter å ha jobbet tett med så mange leverandører og andre aktører i bransjen så vil jeg dele all denne kunnskapen og erfaringen med dere. Lær av mine bommerter og kanskje det kommer en “fun-fact” eller to?

Velkommen til å lytte HER!

Foto: Truls Fossum

Følg meg gjerne på instagram og på facebook for mer inspirasjon og tips![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Reply...

favourites

Kategorier

søk på kategori

bryllup

planlegging

podcast

inspirasjon

trykksaker

Welcome!

welcome to the blog

I'm Amanda and so glad to have you here! Welcome to our journal where we share tips, inspiration, travels and all things weddings.

read more

arrow

search

gratis

den ultimate sjekklisten

Kom i gang med planleggingen og få oversikt allerede nå.

LAST NED

a small gift for you

the ultimate checklist

Get the overview you need to start your
 wedding planning today!