unique weddings in
scandinavia and europe

amanda costa thompson

Contact us

arrow

STATIONERY

HVORFOR BORDKORT?

July 21, 2019

Hei, jeg er amanda
Hei og velkommen til bloggen vår. Her kan du få med deg tips, inspirasjon og om livet som bryllupsplanlegger. Si gjerne hallo!
les mer
arrow
Søk
last ned gratis
den ultimate sjekklisten
Få oversikt over alt du trenger å tenke på allerede i dag.
last ned

Er det viktig med bordkort? Hvorfor skal man bruke det?

Bryllup kommer i mange ulike str. og varianter. Noen har veldig mange gjester og andre ikke. Noen har bufféet og andre har lange middager med flere retter. Alt dette er ulikt fra brudepar til brudepar. Man skal heller ikke føle at det er noe fasitsvar på dette, for det er det ikke. Derimot finnes det hjelpemidler som kan brukes.

Bordkort med bladgull og kalligrafi

Bordkort er en av disse. Når du ankommer et bryllup som gjest, er det veldig ofte mange man skal hilse på. Det går mye tid på å bare hygge og det skal det.

I bryllup med mange gjester er det veldig deilig å spare litt tid når man skal flytte mange mennesker fra A-B. Det vil si når 80-90 stk. skal lete etter sin plass så kan det ta litt tid. Bryllup har veldig ofte en veldig stram tidsplan og det at 80-90 gjester skal sette seg der det passer dem kan da ta litt tid.[/vc_column_text][vc_single_image image=”5366″ img_size=”full”][vc_column_text]Bordkort kan da være veldig hjelpsomt. Brudeparet får muligheten til å plassere gjestene sine sammen med dem de tror de kan få det morsomt og hyggeligst med. Dette kan gjøres i god tid i forveien slik at det blir en veldig gjennomført plassering. Du slipper da å bekymre deg for om gjestene dine har det hyggelig når du vet at de har det toppen, med god underholdning fra sidemannen.

Dette kan for noen høres overveldende ut. Det kan kanskje også virke som litt mye å forsøke å plassere så mange mennesker et sted du tror de vil passe med en annen. Ikke fortvil, sett i gang så ser du hvor gøy det kan være for dere også. Plutselig har dere delt litt ekstra historier om de ulike menneskene og så har både du og din kjære blitt litt bedre kjent. Vipps, så er dere også blitt bedre kjent med hverandre ved å få lytte til flere historier.[/vc_column_text][vc_single_image image=”5365″ img_size=”full”][vc_column_text]Jeg deler en liten introduksjon om trykksaker i en av episodene i podcasten Bryllupsglede. Den episoden kan du høre HER.

For mer tips og inspirasjon til bryllupet, så følg meg gjerne på instagram, pinterest og facebook også, eller lytt til podcasten Bryllupsglede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

favourites

Kategorier

søk på kategori

bryllup

planlegging

podcast

inspirasjon

trykksaker

Welcome!

welcome to the blog

I'm Amanda and so glad to have you here! Welcome to our journal where we share tips, inspiration, travels and all things weddings.

read more

arrow

search

gratis

den ultimate sjekklisten

Kom i gang med planleggingen og få oversikt allerede nå.

LAST NED

a small gift for you

the ultimate checklist

Get the overview you need to start your
 wedding planning today!