unique weddings in
scandinavia and europe

amanda costa thompson

Contact us

arrow

PODCAST

HVORDAN FINNE DIN KJOLE?

July 24, 2019

Hei, jeg er amanda
Hei og velkommen til bloggen vår. Her kan du få med deg tips, inspirasjon og om livet som bryllupsplanlegger. Si gjerne hallo!
les mer
arrow
Søk
last ned gratis
den ultimate sjekklisten
Få oversikt over alt du trenger å tenke på allerede i dag.
last ned

Hvordan finner du BRUDEKJOLEN?

Når man skal stå brud er det så uendelig mange tanker som dukker opp. Det kan føles fullstendig oppslukende! Den evige kjolejakten tar jo heller aldri slutt…

Veldig ofte ser vi for oss noe vi veldig gjerne vil ha. Vi har et klart mål, en mening og vet hvilken stofftype vi har sett på. Ofte har man sett i brudeblader, saumfart Pinterest og lett på instagram. Man forsøker å oppdatere seg på det nyeste designet og på hvilke stoffer som er trendy fra høsten av. Når kommer egentlig nye design? Hva er det som er så viktig i September som vi absolutt bør henge med på? Hvorfor skal man booke tid hos en brudesalong?

De fleste salonger vil gjerne ha tid til å dedikere sin tid akkurat til DEG! Dette er viktig for dem. En brudesalong har så uendelig mange kjoler og det er ikke slik at vi bare kan plukke alt vi vil ha. Ofte holder det å prøve 6-7 kjoler på en prøvetime. Så book time hos de ulike brudesalongene du ønsker å gå til, men husk at September måned – den er populær! Da kommer alle de nyeste kjolene inni butikkene og dette vil du ikke gå glipp av! Samtidig kan det hende man kan gjøre noen skikkelig gode kupp over sommeren når årets kjoler skal ut for å fylle butikken med neste års kjoler.

Jeg har intervjuet Annette Lien fra Ski brudesalong. Hun eier og driver denne butikken og har flere års erfaring med brudekjoler. Hun har delt alle sine tips med oss i podcasten Bryllupsglede. Den episoden kan du høre HER.

For mer tips og inspirasjon til bryllupet, så følg meg gjerne på instagram, pinterest og facebook også, eller lytt til podcasten Bryllupsglede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

favourites

Kategorier

søk på kategori

bryllup

planlegging

podcast

inspirasjon

trykksaker

Welcome!

welcome to the blog

I'm Amanda and so glad to have you here! Welcome to our journal where we share tips, inspiration, travels and all things weddings.

read more

arrow

search

gratis

den ultimate sjekklisten

Kom i gang med planleggingen og få oversikt allerede nå.

LAST NED

a small gift for you

the ultimate checklist

Get the overview you need to start your
 wedding planning today!