unique weddings in
scandinavia and europe

amanda costa thompson

Contact us

arrow

WEDDING PLANNING

HVILKE BRUDESKO?

July 31, 2019

Hei, jeg er amanda
Hei og velkommen til bloggen vår. Her kan du få med deg tips, inspirasjon og om livet som bryllupsplanlegger. Si gjerne hallo!
les mer
arrow
Søk
last ned gratis
den ultimate sjekklisten
Få oversikt over alt du trenger å tenke på allerede i dag.
last ned

Høye hæler eller lave brudesko? Stiletthæler eller kilehæl? Hva er egentlig lurt?

Det viktigste er jo å tenke på hvilket underlag du skal gå på. Er det sten, gress, jord, tregulv eller grus? Skal du dele opp dagen og gå på litt av alt eller litt av noe? Bryllupsdagen kan være skikkelig lang for de fleste. Det er lite tid og det er ikke akkurat dagen du har med deg en bag med skift av div. sko. Hvordan gjør du det da?

Til vielsen er det lurt å tenke på å ha sko som ikke er i veien for å ødelegge kjolen. Det ville vært utrolig synd at kjolen regner nederst fordi du har på deg stiletthæler som trår gjennom tre lag blonder og brudekjolen ryker fullstendig i det du går opp kirkegulvet. Her kan du gjøre to alternativer:

– det ene er å ha en underkjole med en ring nederst, slik at du ikke er i faresonen for å være i nærheten av stoffet.

– det andre er å ha en beskyttelse på stiletthælene dine. Det var virkelig noe av det lureste jeg hadde til min bryllupsdag. Det beskytter hælene og det gir deg en mye bedre balanse når du ønsker å gå på grus, ujevnt underlag og tom. gå på gress i stiletthæler. Kilehæl er generelt en mye mer behagelig hel å gå i for mange. Den trenger ikke beskyttelse og er super å gå på gresset med eller på grus.

Manolo Blahnik wedding shoes in blue

Blir du skikkelig sliten i føttene av å danse hele kvelden eller å gå mye? Da er det bare å slenge på seg noen flate dansesko som du kan rocke i hele natten! Det ville vært ganske trist å ikke orke å danse i ens egen bryllupsfest når alt det praktiske er over. Man planlegger jo ikke en fest i 1-2 år for så å ikke orke å være med på festen?!

Så her må dere virkelig love meg at dere tar den helt ut og gir blanke i å “holde ut” gjennom natten i høye hæler hvis dere egentlig ikke orker!

Nyt festen!

For mer tips og inspirasjon til bryllupet, så følg meg gjerne på instagram, pinterest og facebook også, eller lytt til podcasten Bryllupsglede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

favourites

Kategorier

søk på kategori

bryllup

planlegging

podcast

inspirasjon

trykksaker

Welcome!

welcome to the blog

I'm Amanda and so glad to have you here! Welcome to our journal where we share tips, inspiration, travels and all things weddings.

read more

arrow

search

gratis

den ultimate sjekklisten

Kom i gang med planleggingen og få oversikt allerede nå.

LAST NED

a small gift for you

the ultimate checklist

Get the overview you need to start your
 wedding planning today!